01.09.2011

ING je prvou poisťovňou na trhu, ktorá poskytne rizikové životné poistenie on-line

ING Životná poisťovňa, a.s. prichádza s novinkou vo svojom portfóliu životného poistenia, ktoré si klient uzatvorí rýchlo a jednoducho z pohodlia domova a bez zbytočného papierovania. Spoločnosť predstavuje on-line verziu obľúbeného rizikového životného poistenia ING ProAktiv Štart. ING Životná poisťovňa, a.s. je tak prvou poisťovňou na trhu, ktorá umožňuje uzatvoriť si tento typ poistenia on-line!

„Novinka ING ProAktiv Štart reaguje na súčasné trendy a klientom maximálne zjednodušuje cestu k životu bez zbytočných obáv z neočakávaných finančných komplikácií. Verím, že on-line poistenie ING ProAktiv Štart zaujme predovšetkým mladých, aktívnych ľudí, ktorí sú na začiatku kariéry a bez záväzkov. Uzatvorenie tohto poistenia je časovo nenáročné, čo určite ocenia všetci, ktorí bojujú s nedostatkom času a internet tvorí bežnú súčasť ich života,“ uviedol k novému poisteniu Michal Skalický, manažér priamej distribúcie ING Poisťovne ČR/SR.

ING ProAktiv Štart on-line pokrýva okrem poistenia smrti aj poistenie rizík, ako sú trvalé následky úrazu, denné dávky za dobu nevyhnutného liečenia úrazu. Na rozdiel od iných spoločností nepodmieňuje ING Životná poisťovňa, a.s. čerpanie poistného doložením potvrdenia o pracovnej neschopnosti. Napríklad klient so zlomeninou ruky tak môže chodiť do zamestnania a pritom čerpať finančnú náhradu za úraz.

ING ProAktiv Štart prináša optimálny kompromis medzi cenou poistenia a ponúkaným poistným krytím. Naším cieľom je umožniť mladým klientom vyhnúť sa rizikám spojeným s aktívnym životom, v  dôsledku ktorých môže dôjsť k citeľnému zníženiu životnej úrovne. Uzatvoriť si on-line ING ProAktiv Štart je možné od 1. septembra 2011 na adrese:

www.ingpoistovna.sk/start

Prečo si uzatvoriť ING ProAktiv Štart on-line:

• Uzatvorenie je úplne “bez papierov“ – klient nepotrebuje podpisovať a odosielať žiadne zmluvy, ani absolvovať zdravotnú prehliadku
  • Celý proces uzatvorenia zmluvy netrvá ani 10 minút
  • V súčasnosti najnižšia cena poistenia na trhu – cena poistného od 7,50 EUR/mesiac
  • V rámci poistenia je možná zľava až 8,8 % z ročného poistného
  • Výplata až štvornásobku dohodnutej sumy v prípade vážnych trvalých následkov po úraze. Aj trvalé následky malých úrazov sú poistené (napr. strata 1 zuba alebo článku prsta)