10.12.2014

ING Tatry-Sympatia zlatá v súťaži Zlatá minca 2014

Spoločnosť ING Tatry-Sympatia, d.d.s., a.s., získala prvé miesto v súťaži finančných produktov Zlatá minca v kategórii doplnkové dôchodkové sporenie. Preukázala tak, že jej právom patrí prvé miesto na trhu doplnkového dôchodkového sporenia. Finančná skupina ING bodovala aj v kategórii Realitné fondy, keď druhé miesto získal fond ING Invest Global Real Estate.

„Prvenstvo nás veľmi potešilo. V tejto súťaži sme boli už viackrát ocenení, zlato si však odnášame po prvý raz,“ vyjadril radosť z ocenenia Jiří Čapek, generálny riaditeľ ING Tatry-Sympatia. „Pri súčasnom demografickom vývoji je doplnkové dôchodkové sporenie dôležitou súčasťou našich životov. Verím, že tak ako sa zo zlata tešíme my, tak sa z neho potešia aj naši klienti, keďže nezávislá porota týmto ocenením potvrdila, že ich úspory na dôchodok a  financie  sú u nás v dobrých rukách,“ dodal.

Ocenenia pre ING v súťaži Zlatá minca 2014:

ING Tatry-Sympatia, d.d.s., a.s.: 1. miesto  v kategórii Doplnkové dôchodkové sporenie

ING Investment Management a jej fond ING Invest Global Real Estate – 2. miesto v kategórii Realitné fondy