29.11.2006

Viete akú VEĽKÚ cenu má ľudský život?

Darujte krv a vyhrajte zaujímavú cenu!

Národná transfúzna služba SR a ING Životná poisťovňa pripravili pre všetkých, ktorí od 20.11.2006 do 15.1.2007 darujú krv a zároveň vyplnia dotazník ING, príležitosť vyhrať niektorú zo zaujímavých cien:

1. cena: 2x farebný televízor
2. cena: 2x prenosný DVD-man
3. cena: 2x rádiomagnetofón
4. cena: 2x CD-man
5. cena: 2x žehlička
6. – 10. cena: 10 x 33,19 € / 1 000 SKK nákupné poukážky NAY

Navyše každý darca, ktorý do 15.1.2007 uzavrie Životné poistenie KOMPLET*, postupuje automaticky do žrebovania o fantastickú hlavnú cenu
ročnú rentu 16 596,95 € / 500 000 SKK vyplácanú mesačnými platbami
alebo o
luxusnú dovolenku na Kanárskych ostrovoch all inclusive pre dve osoby.

* Podmienkou zaradenia do žrebovania je právoplatne uzatvorená zmluva, akceptovaná poisťovateľom, bez evidovaného dlhu na bežnom poistnom.

ING je globálnou finančnou inštitúciou holandského pôvodu, ponúkajúcou služby v oblastiach bankovníctva, poisťovníctva a správy aktív 60 miliónom súkromných, firemných a inštitucionálnych klientov v 50 krajinách. S viac než 115 000 zamestnancami sa ING skladá zo širokého spektra prominentných spoločností. Na Slovensku pod značkou ING pôsobia ING Životná poisťovňa, ING DSS, ING DDP, ING Tatry-Sympatia d.d.s., ING BANK, N.V., pobočka zahraničnej banky a ING Management Services, s.r.o.