27.11.2009

ING potvrdilo stabilné miesto v oceneniach súťaži Zlatá minca

Aj tento rok sme tak obhájili popredné priečky v oblastiach dôchodkového sporenia a investovania. Do ING putuje strieborná minca v kategórii doplnkové dôchodkové sporenie a za oblasť fondov dve bronzové mince. ING opäť potvrdilo, že naša snaha ponúknuť klientom čo najkvalitnejšie produkty spolu s profesionálnym prístupom každého z nás, sa stretla s oceneným prístupom odbornej verejnosti, ale aj klientov.

ING získalo jedno strieborné a dve bronzové ocenenia. Druhé miesto pre ING Tatry – Sympatia nás zaraďuje do kategórie stabilných hráčov na trhu tretieho piliera. Na výsledok sme hrdí: „ Súčasný trh je náročný, klienti očakávajú dôveryhodný a transparentný prístup, ich požiadavky sa za posledný rok zmenili“, komentuje Viktor Kouřil, generálny riaditeľ ING Tatry – Sympatia, d.d.s. Súťaž Zlatá minca reaguje na situáciu, kde si verejnosť zaslúži prehľadný trh finančných produktov, aby sami vedeli posúdiť kvalitu a výhodnosť ponuky. V dôchodkovom sporení a investovaní má náš klient istotu, že zverené prostriedky riadia odborníci. „ING je jeden zo svetových svetových lídrov vo svete peňazí a ja verím, že celý náš profesionálny tím pochopí tohtoročné ocenenia ako výzvu na dosahovanie ďalších a väčších úspechov“, dopĺňa Viktor Kouřil.

Pre oblasť podielových fondov bol uplynulý rok neštandardný. Aj tentoraz sme však obhájili popredné priečky. Do budúcnosti si želáme stále viac takýchto ocenení – a to nielen od odborníkov, ale najmä od svojich klientov pre ktorých sme tu.

Finančná skupina ING chce byť aj napriek náročným časom, dôveryhodným a stabilným partnerom svojim klientom. Spoločne pracujeme na tom, aby sme ponúkali kvalitné produkty a služby. Sme radi, že naše aktivity neostali bez povšimnutia ani u odbornej verejnosti.

Na jeseň už tradične hodnotí odborná porota zložená z ekonomických novinárov, zástupcov maklérskych spoločností a ďalších finančných odborníkov ponuku finančných produktov na slovenskom trhu. Tento rok sa hlasovalo v 35 kategóriách.

V súťaži Zlatá minci 2009 sme získali nasledovné ocenenia:

Zlatá minca v kategórii Doplnkové dôchodkové sporenie
2. miesto ING Tatry – Sympatia doplnkové dôchodkové sporenie

Zlatá minca v kategórii Globálna akciové trhy
3. miesto ING (L) Invest Global Opportunities

Zlatá minca v kategórii Akciové trhy – rozvíjajúce sa trhy