Poisťovacia časť ING bude mať od októbra novú personálnu riaditeľku

Poisťovacia časť ING bude mať od októbra novú personálnu riaditeľku

HR tím poisťovacej časti ING povedie Soňa Schwarzová, ktorá takmer 10 rokov pôsobila na úseku ľudských zdrojov v Komerční bance; posledné dva roky na pozícii zástupkyne výkonného riaditeľa pre ľudské zdroje. Na pozíciu HR Officer poisťovacej časti ING ČR/SR nastúpi k 1. októbru 2011.

„Som rada, že novou posilou HR oddelenia našej spoločnosti je práve Soňa. Verím, že jej rozsiahle skúsenosti a entuziazmus sú tými správnymi ingredienciami pre dosahovanie nášho hlavného cieľa – spokojnosti klientov, ale aj zamestnancov,“ okomentovala nástup novej kolegyne Renata Mrázová, generálna riaditeľka poisťovacej časti ING ČR/SR.

Soňa Schwarzová sa venuje odboru riadenia ľudských zdrojov viac ako 10 rokov, skúsenosti zbierala nielen v Českej republike, ale aj v zahraničí. Počas svojho úspešného pôsobenia v Komerční bance bola Soňa tvorkyňou a iniciátorkou mnohých aktivít, najmä v oblasti náboru, riadenia kariéry, rozvoja talentov a reintegrácie zamestnankýň po materskej dovolenke. Študovala lingvistiku na Palackého a Karlovej univerzite, v súčasnosti sa naďalej vzdeláva v odbore andragogika a personálny manažment. Hovorí plynule anglicky a francúzsky. Voľný čas najradšej venuje svojim trom deťom, má rada gastronómiu, francúzske filmy a všetko talianske.