Finančná spoločnosť ING, najväčšia finančná inštitúcia na svete, priviezla na bratislavský autosalón monopost F1

Finančná spoločnosť ING, najväčšia finančná inštitúcia na svete, priviezla na bratislavský autosalón monopost F1

Návštevníci bratislavského autosalónu a fanúšikovia F1, najrýchlejšieho športu na svete, sa opäť majú na čo tešiť. Najväčšia finančná inštitúcia na svete priviezla na bratislavský autosalón monopost F1 R27.

Návštevníci bratislavského autosalónu sa po splnení stanovených podmienok môžu odfotografovať priamo pri monoposte F1. Fotografie im spoločnosť ING doručí priamo na ich adresu a ak si budú želať, finančný agent každému odfotografovanému návštevníkovi po dôkladnej analýze jeho potrieb pripraví individuálny plán na spravovanie jeho peňazí. V dnešnom svete, kedy sa všetko rýchlo mení a na finančnom trhu je pretlak informácií, sú služby kvalitného finančného agenta záchranným kolesom pre každého, kto chce svoje peniaze úročiť, výhodne investovať či sporiť.
Zabezpečenie pokojnej staroby v dôchodku prostredníctvom II. a III. piliera, správa aktív, poistenie života pre prípad nečakanej udalosti v kombinácii s výhodným investovaním – to všetko ponúka ING, aby uľahčila život svojim klientom na celom svete.

Od roku 2006 sponzoruje spoločnosť ING najrýchlejší šport na svete – F1, konkrétne ING Renault F1 tím. K rýchlym autám patria krásne ženy a peniaze, ktoré ING úspešne spravuje a rozmnožuje pre svojich klientov už od roku 1845.

„ING aj preteky F1 spája množstvo atribútov: od silného nasadenia a zápalu pre vec, cez vycizelovanie aj tých najmenších detailov do absolútnej dokonalosti až po celosvetové pôsobenie a férový prístup. Aj v F1, aj v ING musíme neustále sledovať trať - čiže pole pôsobnosti a plánovať svoje aktivity tak, aby sme všetci prišli bezpečne do cieľa,“ – priblížila paralely medzi ING a F1 Anna Huščavová, riaditeľka a predseda predstavenstva ING Životná poisťovňa. „V F1 sa o monoposty a jazdcov stará zohratý tím, kde má každý svoje miesto a v pravom čase robí správne veci. A to isté platí aj pre “boxy“ ING. Aj v tomto sme podobní. ING - to je skvelý tím zohratých ľudí, ktorí perfektne robia svoju prácu a klienti sa na nich môžu vždy naozaj spoľahnúť. Platí to pre všetky zložky našej "stajne". Sme radi, že vďaka nášmu nasadeniu, kvalitám a finančnému sprostredkovaniu majú milióny klientov ING na celom svete ľahší život,“ dodáva obchodný riaditeľ ING v SR Rastislav Antala. „Ako v F1, tak aj v ING staviame na tradícii, no súčasne prinášame tie najnovšie a najefektívnejšie riešenia, ktoré si vyžaduje doba.“

ING - značka, ktorú poznajú spokojní klienti na celom svete, znamená spoľahlivosť a ústretovosť voči požiadavkám a potrebám klientov. V roku 2008 sa tradičné hodnoty pre klientov ešte väčšmi znásobujú. Veľký dôraz sa kladie na individuálny prístup a citlivé riadenie klientových finančných potrieb v dlhodobom i krátkodobom horizonte. Ľahší život, to je pre mnohých ľudí sen a ING ho pomáha ľuďom napĺňať. Ľahší život s ING

ING je nadnárodná finančná spoločnosť holandského pôvodu, ktorá ponúka služby v oblastiach bankovníctva, poisťovníctva a správy aktív viac ako 60 miliónom súkromných, firemných a inštitucionálnych klientov v 50 krajinách sveta. S viac než 120 000 zamestnancami sa ING skladá zo širokého spektra prominentných spoločnost. Na Slovensku pod značkou ING pôsobia: ING Životná poisťovňa, a.s., INGdôchodková správcovská spoločnosť, a.s., ING Tatry - Sympatia, d.d.s., a.s.,ING BANK, N.V., pobočka zahraničnej banky a ING Management Services, s.r.o., organizačná zložka.