ING Konto – sporte ľahko, rýchlo a efektívne

ING Konto – sporte ľahko, rýchlo a efektívne

ING, najväčšia a najúspešnejšia finančná spoločnosť v oblasti priameho sporenia ponúka obyvateľom Slovenska svoje dlhoročné celosvetové skúsenosti v oblasti priamych úspor. Sporiaci účet ING Konto je produktom, ktorý sporiteľom prináša vysoko nadpriemerné úrokové sadzby, pričom peniaze majú sporitelia neustále k dispozícii, za vedenie účtu neplatia nijaké poplatky, môžu si ho otvoriť z domu a pritom nemusia meniť banku. Ľahké, rýchle a efektívne sporenie je trendom na celom svete a podľa prieskumov ho plánujú využiť aj klienti na Slovensku.

Spoločnosť ING reaguje na zvyšujúci sa dopyt slovenských klientov a do ponuky svojich produktov nedávno zaradila aj priame sporenie. Sporiaci účet ING konto je produktom, ktorý sporiteľom ponúka vysoko nadpriemerné úrokové sadzby, pričom peniaze majú sporitelia neustále k dispozícii, za vedenie účtu neplatia nijaké poplatky, môžu si ho otvoriť z domu a pritom nemusia ani meniť banku.

Spoločnosť ING má bohaté skúsenosti v oblasti distribúcie produktov priameho bankovníctva na medzinárodnej úrovni. V ostatných rokoch sa banka ING Direct stala najväčším ústavom priameho bankovníctva na svete. V mnohých krajinách sveta patrí banka ING Direct k najvýznamnejším hráčom na bankovom trhu vôbec (napríklad v USA, Kanade, Nemecku, Španielsku, Taliansku a v Rakúsku, kde vystupuje pod obchodným názvom ING DiBa). Projekt retailového bankovníctva v Slovenskej republike čerpá zo skúseností kolegov z ING Direct a úspechov projektu v Českej republike od mája 2007.

Sporiaci účet ING Konto bude podporený silnou marketingovou komunikáciou, založenou na výnimočných parametroch produktu. ING Konto je sporiaci účet, ktorý sa vyznačuje dlhodobo udržateľnými úrokovými sadzbami vysoko nad priemerom trhu a vysokým zhodnotením každej investovanej koruny. ING Konto je možné otvoriť si jednoducho z domácnosti, okamžitá likvidita uložených finančných prostriedkov je samozrejmosťou a celkom bezplatný prístup prostredníctvom služieb Internet Banking a Call Centre prináša výnimočne pohodlnú obsluhu kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Banka za vedenie účtu "ING Konto" neúčtuje absolútne nijaké poplatky (teda ani skryté poplatky!) a pri jeho otváraní sa klient nemusí zriekať bežných služieb svojej doterajšej banky.

„Dozrel čas, aby sme sa o sporení peňazí začali rozprávať vážne,“ hovorí Dick Okhuijsen, generálny riaditeľ spoločnosti ING ČR/SR. “Keďže poznáme potreby širokej verejnosti a vieme, že spotrebitelia sú na priame sporenie pripravení, rozbiehame náš projekt priameho sporenia s veľkým potešením. Sme si istí, že naši klienti si budú u spoľahlivého, dôveryhodného a populárneho partnera skutočne chcieť sporiť. Naše riešenie je také výnimočné, že keď sme si vlani na jeseň robili prieskum o potenciálnej klientele účtu ING Konto, často sme počuli takúto námietku: tento produkt je až priveľmi výhodný na to, aby to mohla byť naozaj pravda,“ dodáva Dick Okhuijsen.

„Keďže metóda priameho bankovníctva nevyžaduje nijaké „kamenné“ pobočky a obchodné miesta, keďže marketing tohto produktu zabezpečujeme priamym predajom a keďže vysoko výkonnú internetovú a operatívnu infraštruktúru už máme dávno vybudovanú, môže spoločnosť ING tieto „neuveriteľné“ podmienky skutočne realizovať už dnes a rovnako tak aj v budúcnosti.“

ING je nadnárodná finančná spoločnosť holandského pôvodu ,ktorá ponúka služby v oblastiach bankovníctva, poisťovníctva a správy aktív 60 miliónom súkromných, firemných a inštitucionálnych klientov v 50 krajinách sveta. S viac než 115 000 zamestnancami sa ING skladá zo širokého spektra prominentných spoločností . Na Slovensku pod značkou ING pôsobia: ING Životná poisťovňa, a.s., INGdôchodková správcovská spoločnosť, a.s., ING Tatry - Sympatia, d.d.s., a.s.,ING BANK, N.V., pobočka zahraničnej banky a ING Management Services, s.r.o., organizačná zložka.