26.11.2002

Jan Struž, generálny riaditeľ pre wholesale ING v ČR a SR, odchádza zo spoločnosti

Bratislava 26. novembra 2002 Jan Struž, člen Výkonnej rady ING pre Českú republiku a Slovenskú republiku sa rozhodol opustiť ING k 1. januáru 2003.

Ako generálny riaditeľ ING Bank bol od roku 1991 zodpovedný za (wholesale) korporátne aktivity ING BANKy v Českej a Slovenskej republike. Jeho nástupca bude oznámený v priebehu decembra 2002.

Začínajúc svoju kariéru ako manažér pre úvery, pán Struž dlho pracoval ako generálny riaditeľ pobočky Živnostenekej banky v Londýne kým sa v roku 1991 stal riaditeľom ING BANK v Prahe. Zároveň je členom napr. Prezídia Asociácie bánk a Dozornej rady Pražskej burzy cenných papierov a predsedá Asociácii CZECH TOP 100.

ING je aktívna v 65 krajinách sveta a má viac ako 110 000 zamestnancov. Je jednou z najväčších finančných inštitúcií v Európe podľa trhovej kapitalizácie. Na Slovensku je aktívna od roku 1991 prostredníctvom ING BANK, pobočka zahraničnej banky a životnej poisťovne ING Nationale-Nederlanden. Poskytuje služby v oblasti bankovníctva, poisťovníctva a správy aktív.

Podrobnejšie informácie vám poskytne:
Jana Burdová, hovorkyňa ING Nationale-Nederlanden and ING Bank, pobočka zahraničnej banky
Tel: 00421 2 59 313 514, fax: 54 41 52 87, e-mail: burdova@nn.sk