02.11.2009

Vernostná kreditná karta od ING Tatry – Sympatia vám prispeje na dôchodok

ING Tatry – Sympatia, d.d.s., a.s. prichádza s novinkou pre svojich klientov. Ponúka kreditnú kartu s kreditom až do výšky 1900 € / 57 239,40 SKK. Vždy, keď v obchode zaplatia vernostnou kreditnou kartou, sa na ich osobnom účte k doplnkovému dôchodkovému sporeniu pripočíta čiastka odpovedajúca 1 percentu z hodnoty nákupu. Jeden príklad za všetky – ak si kúpite tovar v hodnote 100 € / 3 012,60 SKK, na vaše doplnkové dôchodkové sporenie sa pripíše 1 € / 30,126 SKK naviac.

Princíp „klasickej“ kreditnej karty je dnes takmer notoricky známy. Nakupujete tovar za peniaze, ktoré fakticky nemáte, teda na úver, ktorý následne splácate. Pri väčšine kreditných kariet naviac funguje takzvané bezúročné obdobie, počas ktorého môžete svoj úver splatiť bez úrokov. Nová kreditná karta ING spĺňa všetky tieto štandardy a ponúka aj niečo naviac. Zakaždým, keď s touto kartou zaplatíte, sporíte si na dôchodok. Princíp je veľmi jednoduchý, 1 percento z každého vášho nákupu zaplateného kartou ING sa vám pripisuje na osobný účet k doplnkovému dôchodkovému sporeniu ING Tatry – Sympatia.

Všetky ostatné atribúty novej kreditnej karty odpovedajú bežnému štandardu, prípadne nadštandardu. Bezúročné obdobie totiž trvá až do 40 dní a spolu s naším partnerom VÚB bankou, ponúkame veľmi výhodné podmienky pri zriadení karty. „Doplnkové dôchodkové sporenie je samo o sebe veľmi populárny produkt, aj preto sme sa ho rozhodli skombinovať s kreditnou kartou. Obrazne povedané, čím viac budete teraz míňať, tým viac si našetríte na dôchodok,“ hovorí o novom benefite Viktor Kouřil, generálny riaditeľ a predseda predstavenstva ING Tatry –Sympatia, d.d.s., a.s.

ING Tatry – Sympatia bude ponúkať vernostnú kartu časti svojich klientov formou informačného listu. Títo klienti obdržia konkrétnu ponuku na istú výšku úveru. O kartu však môže požiadať každý klient ING Tatry – Sympatia od 2. novembra, a to na všetkých pobočkách partnerskej banky VÚB, a.s.

Kontakt: Alexandra Gjurić, tel.: 00420 257 473 290; e-mail: komunikace@nn.cz

Na prepočet bol použitý konverzný kurz 1 EUR = 30,1260 SKK.