Generálnym riaditeľom obchodu ING ČR sa stal Dušan Quis

K 1. septembru 2010 bol za nového riaditeľa obchodu ING ČR menovaný Dušan Quis. Ten zastáva rovnakú pozíciu aj na Slovensku, kde pôsobí aj ako generálny riaditeľ ING Životná poisťovňa, a.s.

Dušan Quis už druhý rok úspešne vedie ING Životnú poisťovňu, a.s., a obchodnú sekciu ING na Slovensku. Od začiatku septembra mu tak pribudlo riadenie obchodnej sekcie i v Českej republike. „Na svojej novej pozícii určite zužitkujem svoje doterajšie skúsenosti s vedením obchodu na Slovensku. V prvom rade sa chcem zamerať na zefektívnenie spolupráce v rámci všetkých našich distribučných kanálov v oboch krajinách,“ okomentoval svoju novú úlohu Dušan Quis.

Dušan Quis zahájil svoju kariéru už počas vysokoškolských štúdií, a to v spoločnosti Provident Financial, kde pracoval ako Projektový manažér, neskôr ako Regionálny obchodný riaditeľ. Do ING Životnej poisťovne nastúpil v máji 2005 na pozíciu agentúrneho riaditeľa. Skúsenosti naberal aj na Ukrajine, kde sa koncom roka 2008 podieľal na budovaní Životnej poisťovne ING. Od 1. januára 2009 bol menovaný za Generálneho riaditeľa ING Životná poisťovňa, a.s. a riaditeľa obchodu pre Slovenskú republiku, kde pôsobí dodnes.

Dušan vyštudoval Vysokú školu ekonomické v Prahe, Fakultu podnikového hospodárstva. Medzi jeho koníčky patrí cestovanie, lyžovanie, rafting a horská turistika.