Dick Okhuijsen, nový generálny riaditeľ ING ČR&SR

Jeho predchodca, pán Ron van Oijen, bol vymenovaný do novej manažérskej pozície v Holandsku.

Dick Okhuijsen (38) absolvoval odbor aplikovaná matematika na Univerzite Twente v r.1988 a získal titul MBA na TSM Business School v r.1991. Počas svojej profesionálnej kariéry absolvoval mnoho vzdelávacích projektov. Medzi poslednými tiež General Management course Cedep v Insead, Fontainebleau.

Dick Okhuijsen pracuje v ING od roku 1991. V roku 1994 pôsobil ako manažér pre korporátne účty Nationale-Nederlanden Life, v roku 1997 bol riaditeľom pre kolektívnu penziu a  riaditeľom regiónu západ Nationale-Nederlanden v r.1998.

Od roku 2002 do januára 2004 pracoval ako riaditeľ pre retailové finančné služby v strednej Európe.

Okrem svojej rodnej holandštiny hovorí Dick Okhuijsen plynulo anglicky.

Podľa amerického ekonomického magazínu Fortune  je ING v roku 2003 svetovou jednotkou v životnom poistení a jednotkou  medzi najväčšími holandskými spoločnosťami. ING BANK bola zároveň piatykrát vyhlásená  časopisom  Treasury Management International. "Best Cash Management Bank in Eastern Europe"  a magazinom Global Finance „ Best sub-custodian in CEE".

ING pôsobí v 60 krajinách sveta a má viac ako 60 miliónov klientov. Z hľadiska trhovej kapitalizácie je jednou z najväčších finančných skupín na svete. V Českej republike i na Slovensku pôsobí od roku 1991 v oblastiach poisťovníctva, bankovnictva a správy aktív.  ING lev, logo spoločnosti je prostredníctvom sponzoringu spojené so slovenským národným tímom ľadového hokeja, Hokejovou Sieňou slávy a plavkyňou Martinou Moravcovou. ING je zároveň nositeľom ocenenia za charitu VIA BONA Slovakia.

My ING

Nový generálny riaditeľ (109K)